phone +32 470 68 11 22

Luifel

Al onze luifels worden vervaardigd uit een hoogwaardig geĂ«xtrudeerd aluminium, wat als positief gevolg heeft dat ELK systeem onder windklasse 3 valt, zijnde tot een windsnelheid van 49,5km/h. Wij kunnen elke maat tussen 2,5m bij 1,5m en 13,9m bij 4m aanbieden. Dit telkens met een keuze uit 7 standaardkleuren (elk RAL-kleur optioneel) voor het frame en meer dan 200 kleuren voor het doek.

Gezien een overkapping 1 geheel moet vormen met de woning en omgeving komen wij u graag raad geven en bekijken wij met u welke optie best past bij uw behoefte. Voor Horeca toepassingen kunnen we bij nagenoeg elk model uit ons gamma een gepersonaliseerde volant plaatsen aan de voorzijde.

Wij voorzien al onze systemen van motor en handzender. Voor deze maken we gebruik van de SOMFY producten. Als marktleider in automatisatie beschikt SOMFY over een zeer ruim aanbod van besturingen. Van een handzender tot een sturing via de smartphone-App. Voor ieder van u zoeken wij de gepaste oplossing.

Wenst u meer informatie of liever een afspraak om samen met u de verschillende mogelijkheden te overlopen? Contacteer ons vrijblijvend!

Ontdek onze luifels >>

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x