phone +32 470 68 11 22

Veranda zonwering

Onze verandazonweringen passen perfect op veranda, pergola, glazen daken,....en zorgen voor een aangenaam binnenklimaat. Dankzij het casettesysteem zijn de doeken in gesloten toestand beschermd tegen alle weersomstandigheden. Onderdak zonwering is dan weer de optimale oplossing in boomrijke omgevingen. Markilux heeft hiervoor de perfecte oplossing.

Deze zonweringen worden vervaardigd uit een hoogwaardig aluminium, wat als positief gevolg heeft dat ELK systeem onder windklasse 3 valt, zijnde tot een windsnelheid van 49,5km/h.

Wij kunnen elke maat tussen 0,9m bij 0,9m en 6m bij 6m aanbieden. Dit telkens met een keuze uit 7standaardkleuren voor het frame en meer dan 200 kleuren voor het doek.

Gezien een overkapping 1 geheel moet vormen met de woning en omgeving komen wij u graag raad geven en bekijken wij met u welke optie best past bij uw behoefte.

Wij voorzien al onze systemen van motor en handzender. Voor deze maken wij gebruik van de SOMFY producten. Als marktleider in automatisatie beschikt SOMFY over een zeer ruim aanbod van besturingen. Van een handzender tot een sturing via de smartphone-App. Voor ieder van u zoeken wij de gepaste oplossing.

Wenst u meer informatie of liever een afspraak om samen met u de verschillende mogelijkheden te overlopen? Contacteer ons vrijblijvend!

 

Ontdek de zonweringen voor veranda's >>

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x