Vrijstaande overkapping

Met onze vrijstaande overkappingen bieden we bescherming tegen regen en UV, alsook creëren we een ontspanningsruimte in de natuur of op uw terras. Hiervoor werken we samen met Siplan, Barbieri en Markilux.

Gecombineerd met onze glasschuiframen en/of geïntegreerde screens worden onze overkappingen een reële woonruimte in de natuur. Onze paviljoenen worden gemaakt uit een hoogwaardig aluminium, gecombineerd met ALU lamellen of acryl-doek.

Wij kunnen elke maat tussen 2m bij 2m en 6m bij 6m aanbieden. Dit met een keuze uit 16 standaardkleuren voor het frame en meer dan 100 kleuren voor het doek.

Gezien een tuinpaviljoen 1 geheel moet vormen met de natuur en de omgeving komen wij u graag raad geven en bekijken wij met u welke optie best past bij uw behoefte. Bij nagenoeg elk model uit ons gamma kunnen wij zijdelingse screens integreren.

Wij voorzien al onze systemen van motor en handzender. Voor deze maken wij gebruik van de SOMFY producten. Als marktleider in automatisatie beschikt SOMFY over een zeer ruim aanbod van besturingen. Van een handzender tot een sturing via de smartphone-App. Voor ieder van u zoeken wij de gepaste oplossing. In sommige van onze modellen kunnen we LED-verlichting integreren.

Wenst u meer informatie of liever een afspraak om samen met u de verschillende mogelijkheden te overlopen? Contacteer ons vrijblijvend!

Ontdek onze vrijstaande overkappingen >>

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x