Pergola

SUNOUT biedt u pergola's aan in al z'n vormen. Hiervoor hebben we producten van zowel het Spaanse Siplan als het Duitse Markilux. Met onze overkappingen kunnen we een volwaardige tuinkamer creëren. Een geïntegreerde dakgoot en waterafvoer maakt van de Siplan Pergorain niet enkel een zonwering maar ook een ruimte die bij regenval inzetbaar is. Elke terrasoverkapping wordt samen met u ontwikkeld en steeds op maat gemaakt.

Wij kunnen elke maat tussen 2,5m bij 2,5m en 13,5m bij 7m aanbieden. Dit telkens met een keuze uit tal van standaardkleuren voor het frame en meer dan 200 kleuren voor het doek. Optioneel kan ongeveer elk RAL-kleur frame aangeboden worden.

Wij voorzien al onze systemen van motor en handzender. Voor deze maken we gebruik van de SOMFY producten. Als marktleider in automatisatie beschikt SOMFY over een zeer ruim aanbod van besturingen. Van een handzender tot een sturing via de smartphone-App. Voor ieder van u zoeken wij de gepaste oplossing.

Wenst u meer informatie of liever een afspraak om samen met u de verschillende mogelijkheden te overlopen? Contacteer ons vrijblijvend!

Ontdek onze pergola's >>

Samen voor een mooier buitenleven

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x