phone +32 470 68 11 22

Screen

Ons assortiment Roma screens biedt een oplossing voor nagenoeg elke toepassing. Een verticale raam-zonwering houdt op warme dagen de warmte buiten, tot 70% van de warmte,  en geeft met een lichtdoorlatend doek eveneens een optimaal privacy gevoel. Voor elke situatie heeft onze leverancier Roma een oplossing.

Al onze screens worden gemaakt uit een hoogwaardig geëxtrudeerd aluminium, wat als positief gevolg heeft dat ELK systeem windvast is tot 120km/h.Wij kunnen elke maat tot 18m² aanbieden. Dit telkens met een keuze uit 209 standaardkleuren voor het frame en meer dan 100 kleuren voor het doek.

Gezien een screen 1 geheel moet vormen met de woning en omgeving komen wij u graag raad geven en bekijken wij met u welke optie best past bij uw behoefte.

Wij voorzien al onze systemen van motor en handzender. Voor deze maken we gebruik van de SOMFY producten. Als marktleider in automatisatie beschikt SOMFY over een zeer ruim aanbod van besturingen. Van een handzender tot een sturing via de smartphone-App.

Wenst u meer informatie of liever een afspraak om samen met u de verschillende mogelijkheden te overlopen? Contacteer ons vrijblijvend!


Ontdek onze screens >>

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x