phone +32 470 68 11 22

Screens voor ramen in Overijse

Screens Overijse

Wil je het lekker koel houden op warme zomerdagen? Dan zijn opbouw screens aan de buitenkant van je ramen de beste en meest esthetische oplossing.


Een verticale raam-zonwering houdt op warme dagen de warmte buiten, tot 70% van de warmte,  en geeft met een lichtdoorlatend doek eveneens een optimaal privacy gevoel.

Of bel onmiddellijk voor advies.


De voordelen om met SUNOUT te werken

 • Geen standaard producten, enkel maatwerk.
 • Ruime keuze van verschillende merken.
 • Kwaliteit! Wij installeren alleen maar kwalitatieve screens voor zonwering.
 • Telefonisch advies via ons mobiel nummer 0470/68.11.22
 • Voor iedere woning een passende oplossing met screens op maat.


Jouw droom screens voor je ramen?


De 10 grootste voordelen van zonnewering screens:

 1. Screens werken zeer effectief.
 2. De beste oplossing om de schittering van het zonlicht te weren.
 3. Je kan je lichtinval op een makkelijke manier regelen.
 4. Je huis in Overijse blijft de hele zomer lekker koel.
 5. Ze zorgen voor meer privacy omdat er niemand kan binnenkijken.
 6. Dankzij screens bespaar je energiekosten omdat je minder moet koelen.
 7. Je kan screens personaliseren en afstemmen op de kleur van je huis.
 8. Het is een relatief goedkope oplossing tegen de zon.
 9. Ze nemen weinig ruimte in op je gevel of voor je raam.
 10. Het plaatsen van buitenscreens op ramen is een eenvoudige installatie. 
Waarom ramen screens van SUNOUT in Overijse kopen?


Ons assortiment Roma screens biedt een oplossing voor nagenoeg elke toepassing. Een verticale raam-zonwering houdt op warme dagen de warmte buiten, tot 70% van de warmte,  en geeft met een lichtdoorlatend doek eveneens een optimaal privacy gevoel. Voor elke situatie heeft onze leverancier Roma een oplossing.

Gezien een screen 1 geheel moet vormen met de woning en omgeving komen wij u graag raad geven en bekijken wij met u welke optie best past bij uw behoefte.
Wij voorzien al onze systemen van motor en handzender. Voor deze maken we gebruik van de SOMFY producten. Als marktleider in automatisatie beschikt SOMFY over een zeer ruim aanbod van besturingen. Van een handzender tot een sturing via de smartphone-App.Screens afmetingen en kleuren


Al onze screens worden gemaakt uit een hoogwaardig geëxtrudeerd aluminium, wat als positief gevolg heeft dat ELK systeem windvast is tot 120km/h. Wij kunnen elke maat tot 18m² aanbieden in Overijse. Dit telkens met een keuze uit 209 standaardkleuren voor het frame en meer dan 100 kleuren voor het doek.

Foto’s van SUNOUT installaties:


Onze partners


SUNOUT Onze partners Siplan

SUNOUT Onze partners Roma

SUNOUT Onze partners Markilux

SUNOUT Onze partners Renson

SUNOUT Onze partners Beter Wonen


Opbouw screens prijs voor ramen:


De prijs van de screens van je dromen hangt natuurlijk af van heel wat verschillende elementen: Afmetingen, materialen,...

SUNOUT levert geen standaard bouwpakketten maar vakwerk op maat. We onderscheiden ons niet met de laagste prijs maar wel met de hoogste klanttevredenheid. S

SUNOUT levert projecten perfect af zodat de klant onmiddellijk zonder zorgen kan genieten van zijn lamellendak.Andere producten van SUNOUT:


Luifels


Al onze luifels worden vervaardigd uit een hoogwaardig geëxtrudeerd aluminium, wat als positief gevolg heeft dat ELK systeem onder windklasse 3 valt, zijnde tot een windsnelheid van 49,5km/h. Wij kunnen elke maat tussen 2,5m bij 1,5m en 13,9m bij 4m aanbieden. Dit telkens met een keuze uit 7 standaard kleuren (elk RAL-kleur optioneel) voor het frame en meer dan 200 kleuren voor het doek.

Gezien een overkapping 1 geheel moet vormen met de woning en omgeving komen wij u graag raad geven en bekijken wij met u welke optie best past bij uw behoefte. Voor Horeca toepassingen kunnen we bij nagenoeg elk model uit ons gamma een gepersonaliseerde volant plaatsen aan de voorzijde.


Rolluiken


SUNOUT heeft een heel uitgebreid aanbod aan rolluiken. Hiervoor werken we samen met de Duitse marktleider Roma. Elke rolluik wordt samen met u ontwikkeld en steeds op maat gemaakt.
Met onze rolluiken kan u bij renovatie genieten van een energiebesparing tot wel 40%. De lucht tussen het raam en de rolluik werkt dan als extra isolator.


Verandazonwering


Onze verandazonweringen passen perfect op veranda, pergola, glazen daken,....en zorgen voor een aangenaam binnenklimaat. Dankzij het cassettesysteem zijn de doeken in gesloten toestand beschermt tegen alle weersomstandigheden. Onderdak zonwering is dan weer de optimale oplossing in bosrijke omgevingen. Markilux heeft hiervoor de perfecte oplossing.


Glasschuifwand


Door het gebruiken van een glazen schuifwand kan elk terras een jaar lang ingezet worden zonder de nadelen van storende weersinvloeden. Door het gebruik van enkel gehard glas op van kogellager voorziene loopwagens, kunnen we een uiterst lichte en gemakkelijke bediening garanderen.


Solar Carport


SUNOUT draagt een groene omgeving hoog in het vaandel. Met onze zonweringen en rolluiken bieden we duurzame produkten aan maar we willen nog een stap verder gaan.
Door in zee te gaan met Giulio Barbieri hebben we nu ook een gamma carports waarvan het dak bestaat uit fotovoltaische zonnepanelen.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x