phone +32 470 68 11 22

Spanzeilen

Oprolbaar zeil

Bent u het sleuren met parasols beu? Dan is dit dé mogelijke oplossing !

De straalvormige vormen van het Soliday C systeem zijn een lust voor het oog en geven een zuiderse look aan elk terras waar het altijd heerlijk vertoeven is.
Deze gepatenteerde spantechniek van onze Oostenrijkse fabrikant Soliday laat ons toe met een heel minimalistische werking twee driehoekvormige zeilen automatisch open en dicht te rollen.

Het trapeziumvormige Soliday CS systeem werkt volgens hetzelfde principe en met dezelfde materialen maar dan recht tegen een gevel ipv diagonaal.

De doeken die hiervoor gebruikt worden zijn waterdicht en schimmelbestendig en worden steeds uitgerust met een windbeveiliging. Ze kunnen op gelijk welke positie stopgezet worden en zijn ideaal voor grotere terrassen. De systemen kunnen met 4 bevestigingspunten tot 80 M² overdekken.

Deze systemen zijn verkrijgbaar met tal van opties en verschillende uitvoering van masten en/of muurbevestigingen.


Vast zeil

Door onze ervaring hebben we alles in handen om uw droom om te zetten tot een volwaardige zeiloverkapping HYPAR die waterdicht is en stormvast. Al onze zeiloverkappingen kunnen eenvoudig verwijderd worden in de winter. Dit is nodig omdat sneeuw een grote vijand is van de zeiloverkapping.

Onze masten voor de vaste zeilen bestaan uit hoogwaardige inox masten met interne versterkingen in tegenstelling tot zwakkere alu masten die deze permanente constructie niet aankunnen. Onze inox masten zijn ook voorzien van een ingebouwd spansysteem die het toelaat hoge krachten te ontwikkelen zonder extra hulpmiddelen.Wenst u meer informatie of liever een afspraak om samen met u de verschillende mogelijkheden te overlopen? Contacteer ons vrijblijvend!

Ontdek onze spanzeilen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x