phone +32 470 68 11 22

Terrasoverkapping of pergola in Bertem

Terrasoverkapping pergola Bertem zwembad


Wil je ook zo een heerlijk hoekje in Bertem waar je langer kan genieten van je tuin? 

Een terrasoverkapping geeft je beschutting tegen de zon in de zomer en je kan er langer genieten in de winter.De voordelen om met SUNOUT in Bertem te werken:


 • Geen standaard producten, enkel maatwerk.
 • Ruime keuze van verschillende merken.
 • Kwaliteit! Wij installeren alleen maar kwalitatieve terrasoverkappingen. 
 • Telefonisch advies via ons mobiel nummer 0470/68.11.22
 • Voor iedere terrasoverkapping een passende oplossing.


De 10 grootste voordelen van een pergola:

 1. Onder je voel je je heerlijk beschut en beschermt.
 2. Zelfs op de warmste momenten van de zomer kan je genieten.
 3. Het is een fantastische investering, je woning wordt meer waard!
 4. De nieuwe trend is verticaal tuinieren. Klimplanten houden van het verticale klimrek van je pergola.
 5. Onder je terrasoverkapping kan je in de winter langer buiten blijven genieten.
 6. Geen vergunning! Meestal is een houten tuinpaviljoen vergunningsvrij, maar adviseren om toch steeds de bepalingen op te vragen bij je gemeente.
 7. Voor ieder wat wils: Er is enorm veel keuze in overkappingen.
 8. Je creëert een mooie koppeling en belevings-overgang van je huis naar je tuin. 
 9. Aan je terrasoverkapping kan je nog een extra schaduwdoek bevestigen.
 10. Omdat er geen echte muren zijn heb je maximale lichtinval onder een gezellig dak.Terrasoverkapping pergola Bertem avondzon


Woonachtig in Bertem, Vlaams-Brabant?

SUNOUT installeert in heel Vlaams-Brabant en heeft mooie referenties in oa Overijse, Hoeilaart, Huldenberg, Tervuren, Leuven, Bertem, Zaventem, Wezembeek-Oppem en Kortenberg.


Waarom een pergola van SUNOUT in Bertem?

SUNOUT biedt u pergola's aan in al z'n vormen. Hiervoor hebben we producten van zowel het Spaanse Siplan als het Duitse Markilux. Met onze overkappingen kunnen we een volwaardige tuinkamer creëren. 

Een geïntegreerde dakgoot en waterafvoer maakt van de Siplan Pergorain niet enkel een zonwering maar ook een ruimte die bij regenval inzetbaar is. Elke terrasoverkapping wordt samen met u ontwikkeld en steeds op maat gemaakt.


Bekijk de introductie video's van Siplan:Bekijk de introductie video van de Markilux MX-3:Pergola afmetingen en kleuren

SUNOUT kan elke maat tussen 2,5m bij 2,5m en 13,5m bij 7m aanbieden. Dit telkens met een keuze uit tal van standaardkleuren voor het frame en meer dan 200 kleuren voor het doek. Optioneel kan ongeveer elk RAL-kleur frame aangeboden worden.


Pergola besturing

SUNOUT voorziet alle installaties van motor en handzender. Voor deze maken we gebruik van de SOMFY producten. Als marktleider in automatisatie beschikt SOMFY over een zeer ruim aanbod van besturingen. Van een handzender tot een sturing via de smartphone-App. Voor ieder van u zoeken wij de gepaste oplossing.

 

Vrijstaande overkapping of tuinpaviljoen in Bertem.

Met onze vrijstaande overkappingen bieden we bescherming tegen regen en UV, alsook creëren we een ontspanningsruimte in de natuur of op uw terras. Hiervoor werken we samen met Siplan, Barbieri en Markilux.

Gecombineerd met onze glasschuiframen en/of geïntegreerde screens worden onze overkappingen een reële woonruimte in de natuur. Onze paviljoenen worden gemaakt uit een hoogwaardig aluminium, gecombineerd met ALU lamellen of acryl-doek.

Wij kunnen elke maat tussen 2m bij 2m en 6m bij 6m aanbieden. Dit met een keuze uit 16 standaardkleuren voor het frame en meer dan 100 kleuren voor het doek.

Gezien een tuinpaviljoen 1 geheel moet vormen met de natuur en de omgeving komen wij u graag raad geven en bekijken wij met u welke optie best past bij uw behoefte. Bij nagenoeg elk model uit ons gamma kunnen wij zijdelingse screens integreren.Vaste pergola’s met glazen dak en schuifdeuren

SUNOUT biedt u vaste pergola's aan van AST. Deze zijn beschikbaar in 3 modellen, en kunnen zowel met een glazen dak als met een polycarbonaatdak aangeboden worden. Wij zoeken altijd met u naar de meest gepaste toepassing.

Al onze pergola's kunnen uitgerust worden met glazen schuifdeuren aan de voor-en zijkant. Onze 5 standaardkleuren zijn wit, wit crème, anthraciet, zwart en kwartsgrijs. Elke ander RAL-kleur is optioneel beschikbaar. Wij kunnen terrassen tot 10,55m breed bij 4,80m diep in 1 stuk overkappen. Eveneens kunnen al onze vaste overkappingen uitgerust worden met een bovenliggende zonwering.


Terrasoverkapping pergola Bertem


Foto’s van SUNOUT installaties:


Onze partners

SUNOUT Onze partners Siplan

SUNOUT Onze partners Roma

SUNOUT Onze partners Markilux

SUNOUT Onze partners Renson

SUNOUT Onze partners Beter Wonen


Prijs van uw terrasoverkapping of pergola in Bertem.

De prijs van de pergola van je dromen hangt natuurlijk af van heel wat verschillende elementen: Afmetingen, materialen, wanden of niet,... SUNOUT levert geen standaard bouwpakketten met vakwerk op maat. We onderscheiden ons niet met de laagste prijs maar wel met de hoogste klanttevredenheid. SUNOUT levert projecten perfect af zodat de klant onmiddellijk zonder zorgen kan genieten van zijn terrasoverkapping.Andere producten van SUNOUT:

Screens

Ons assortiment Roma screens biedt een oplossing voor nagenoeg elke toepassing. Een verticale raam-zonwering houdt op warme dagen de warmte buiten, tot 70% van de warmte,  en geeft met een lichtdoorlatend doek eveneens een optimaal privacy gevoel. Voor elke situatie heeft onze leverancier Roma een oplossing. 


Luifels

Al onze luifels worden vervaardigd uit een hoogwaardig geëxtrudeerd aluminium, wat als positief gevolg heeft dat ELK systeem onder windklasse 3 valt, zijnde tot een windsnelheid van 49,5km/h. Wij kunnen elke maat tussen 2,5m bij 1,5m en 13,9m bij 4m aanbieden. Dit telkens met een keuze uit 7 standaard kleuren (elk RAL-kleur optioneel) voor het frame en meer dan 200 kleuren voor het doek.

Gezien een overkapping 1 geheel moet vormen met de woning en omgeving komen wij u graag raad geven en bekijken wij met u welke optie best past bij uw behoefte. Voor Horeca toepassingen kunnen we bij nagenoeg elk model uit ons gamma een gepersonaliseerde volant plaatsen aan de voorzijde.


Rolluiken

SUNOUT heeft een heel uitgebreid aanbod aan rolluiken. Hiervoor werken we samen met de Duitse marktleider Roma. Elke rolluik wordt samen met u ontwikkeld en steeds op maat gemaakt.

Met onze rolluiken kan u bij renovatie genieten van een energiebesparing tot wel 40%. De lucht tussen het raam en de rolluik werkt dan als extra isolator.


Verandazonwering

Onze verandazonweringen passen perfect op veranda, pergola, glazen daken,....en zorgen voor een aangenaam binnenklimaat. Dankzij het cassettesysteem zijn de doeken in gesloten toestand beschermt tegen alle weersomstandigheden. Onderdak zonwering is dan weer de optimale oplossing in bosrijke omgevingen. Markilux heeft hiervoor de perfecte oplossing.


Glasschuifwand

Door het gebruiken van een glazen schuifwand kan elk terras een jaar lang ingezet worden zonder de nadelen van storende weersinvloeden. Door het gebruik van enkel gehard glas op van kogellager voorziene loopwagens, kunnen we een uiterst lichte en gemakkelijke bediening garanderen.
Inspiratie uit het buitenland:

 • 25 Garden Trellises and Pergolas Perfect for Summer Relaxation

 • 25 Perfect Pergola Design Ideas for Your Garden


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x