phone +32 470 68 11 22

Zonwering met zonnescherm in Tervuren

Zonwering met zonneschermen in Leuven

Wil je graag maximaal genieten van je terras in Tervuren en van de perfecte schaduw in je tuin op zwoele zomerdagen?

Een zonwering met zonnescherm geeft je beschutting tegen de zon in de zomer en je kan er langer genieten in de winter. Maak zo van je terras, tuin of huis de gezelligste plek om te genieten en af te koelen. De voordelen om met SUNOUT in Tervuren te werken:


 • Geen standaard producten, enkel maatwerk.
 • Ruime keuze van verschillende merken.
 • Kwaliteit! Wij installeren alleen maar kwalitatieve zonwering met zonneschermen. 
 • Telefonisch advies via ons mobiel nummer 0470/68.11.22
 • Voor iedere zonwering met zonnescherm een passende oplossing.


De 8 grootste voordelen van een zonwering:

 1. Je bent beschut en beschermt tegen de warmte.
 2. Zelfs op de warmste momenten van de zomer kan je genieten.
 3. Het is een fantastische investering, je woning wordt meer waard!
 4. Onder je zonwering met zonnescherm kan je in de winter langer buiten blijven genieten.
 5. Voor ieder wat wils: Er is enorm veel keuze in zonwering met zonnescherm.
 6. Je creëert een mooie koppeling en belevings-overgang van je huis naar je tuin. 
 7. Aan je zonwering met zonnescherm kan je nog een extra schaduwdoek bevestigen.
 8. Omdat er geen echte muren zijn heb je maximale lichtinval onder een gezellig dak.Zonnescherm in Leuven


Woonachtig in Tervuren, Vlaams-Brabant?

SUNOUT installeert in heel Vlaams-Brabant en heeft mooie referenties in oa Overijse, Hoeilaart, Huldenberg, Leuven, Bertem, Zaventem, Wezembeek-Oppem en Kortenberg.


Waarom een zonwering met zonnescherm van SUNOUT in Tervuren?

Wil je graag optimaal genieten van je terras en van de verkoeling op warme zomerdagen? De zonweringen van SUNOUT passen perfect op veranda, glazen, daken enzovoort en zorgen zo voor een maximaal gevoel van gezelligheid waarbij je kan profiteren van je terras of balkon. 

Een zonwering geeft je namelijk comfortgarantie in ieder seizoen.

Zonwering afmetingen en kleuren

Bij SUNOUT worden alle zonneweringen op maat gemaakt voor jou en zijn bovendien beschikbaar in verschillende maten en modellen. SUNOUT kan elke maat tussen 2,5m bij 2,5m en 13,5m bij 7m aanbieden. Dit telkens met een keuze uit tal van standaardkleuren voor het frame en meer dan 200 kleuren voor het doek. Optioneel kan ongeveer elk RAL-kleur frame aangeboden worden.

Hoe werkt zonwering met een zonnescherm?

Zit je gezellig op je terras in Tervuren, maar heb je last van de krachtige zonnestralen en van de hitte? Ben je op zoek naar een beetje verkoeling of zit je liever in de schaduw op je terras in Tervuren? Dan is een zonwering met zonnescherm de ideale oplossing voor jou. Een zonwering met zonnescherm zal de zonnestralen gaan opvangen waardoor jouw behoefte aan verkoeling en schaduw wordt vervuld. 

 


Veranda zonwering

Onze verandazonweringen passen perfect op veranda, pergola, glazen daken,....en zorgen voor een aangenaam binnenklimaat. Dankzij het casettesysteem zijn de doeken in gesloten toestand beschermd tegen alle weersomstandigheden. Onderdak zonwering is dan weer de optimale oplossing in boomrijke omgevingen. Markilux heeft hiervoor de perfecte oplossing.

Deze zonweringen worden vervaardigd uit een hoogwaardig aluminium, wat als positief gevolg heeft dat ELK systeem onder windklasse 3 valt, zijnde tot een windsnelheid van 49,5km/h.

Wij kunnen elke maat tussen 0,9m bij 0,9m en 6m bij 6m aanbieden. Dit telkens met een keuze uit 7standaardkleuren voor het frame en meer dan 200 kleuren voor het doek.

Hoe werken onze zonweringen?

Wij voorzien al onze systemen van motor en handzender. Voor deze maken wij gebruik van de SOMFY producten. Als marktleider in automatisatie beschikt SOMFY over een zeer ruim aanbod van besturingen. Van een handzender tot een sturing via de smartphone-App. Voor ieder van u zoeken wij de gepaste oplossing.


Veranda zonwering in Leuven


Foto’s van SUNOUT installaties:


Onze partners

SUNOUT Onze partners Siplan

SUNOUT Onze partners Roma

SUNOUT Onze partners Markilux

SUNOUT Onze partners Renson

SUNOUT Onze partners Beter Wonen


Prijs van uw zonwering met zonnescherm in Tervuren.

Gezien een screen 1 geheel moet vormen met de woning en omgeving komen wij je graag raad geven en bekijken wij met jou welke optie best past bij je behoefte. De prijs voor een zonwering met zonnescherm in Tervuren is namelijk heel afhankelijk van enkele factoren zoals: afmetingen, materialen, wanden of geen wanden, enzovoort. Andere producten van SUNOUT:

Screens

Ons assortiment Roma screens biedt een oplossing voor nagenoeg elke toepassing. Een verticale raam-zonwering houdt op warme dagen de warmte buiten, tot 70% van de warmte,  en geeft met een lichtdoorlatend doek eveneens een optimaal privacy gevoel. Voor elke situatie heeft onze leverancier Roma een oplossing. 


Luifels

Al onze luifels worden vervaardigd uit een hoogwaardig geëxtrudeerd aluminium, wat als positief gevolg heeft dat ELK systeem onder windklasse 3 valt, zijnde tot een windsnelheid van 49,5km/h. Wij kunnen elke maat tussen 2,5m bij 1,5m en 13,9m bij 4m aanbieden. Dit telkens met een keuze uit 7 standaard kleuren (elk RAL-kleur optioneel) voor het frame en meer dan 200 kleuren voor het doek.

Gezien een overkapping 1 geheel moet vormen met de woning en omgeving komen wij u graag raad geven en bekijken wij met u welke optie best past bij uw behoefte. Voor Horeca toepassingen kunnen we bij nagenoeg elk model uit ons gamma een gepersonaliseerde volant plaatsen aan de voorzijde.


Rolluiken

SUNOUT heeft een heel uitgebreid aanbod aan rolluiken. Hiervoor werken we samen met de Duitse marktleider Roma. Elke rolluik wordt samen met u ontwikkeld en steeds op maat gemaakt.

Met onze rolluiken kan u bij renovatie genieten van een energiebesparing tot wel 40%. De lucht tussen het raam en de rolluik werkt dan als extra isolator.


Pergola

SUNOUT biedt u pergola's aan in al z'n vormen. Hiervoor hebben we producten van zowel het Spaanse Siplan als het Duitse Markilux. Met onze overkappingen kunnen we een volwaardige tuinkamer creëren. Een geïntegreerde dakgoot en waterafvoer maakt van de Siplan Pergorain niet enkel een zonwering maar ook een ruimte die bij regenval inzetbaar is. Elke terrasoverkapping wordt samen met u ontwikkeld en steeds op maat gemaakt.

Glasschuifwand

Door het gebruiken van een glazen schuifwand kan elk terras een jaar lang ingezet worden zonder de nadelen van storende weersinvloeden. Door het gebruik van enkel gehard glas op van kogellager voorziene loopwagens, kunnen we een uiterst lichte en gemakkelijke bediening garanderen.
Haal inspiratie uit onze social media:

Of uit overige kanalen:Hoe kies ik mijn zonwering met zonnescherm in Tervuren? Lees hier interessante artikels:
{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x