phone +32 470 68 11 22

Rolluik


SUNOUT heeft een heel uitgebreid aanbod aan rolluiken. Hiervoor werken we samen met de Duitse marktleider Roma. Elke rolluik wordt samen met u ontwikkeld en steeds op maat gemaakt.

Met onze rolluiken kan u bij renovatie genieten van een energiebesparing tot wel 40%. De lucht tussen het raam en de rolluik werkt dan als extra isolator.

Al onze rolluiken zijn beschikbaar met een keuze uit 7 standaard kleuren voor de lamellen en 209 kleuren voor de geleiders en kasten. Er kan een lamelsysteem voorzien worden met blauwe isolatie. Deze zijn sterker en werken inbraakvertragend.

Wij voorzien al onze systemen van motor en handzender. Voor deze maken we gebruik van de SOMFY producten. Als marktleider in automatisatie beschikt SOMFY over een zeer ruim aanbod van besturingen. Van een handzender tot een sturing via de smartphone-App. Voor ieder van u zoeken wij de gepaste oplossing.

Wenst u meer informatie of liever een afspraak om samen met u de verschillende mogelijkheden te overlopen? Contacteer ons vrijblijvend!

 

Ontdek onze rolluiken >>

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x